ZERONA LASER

Zerona je prvi neinvazivni laser za gubitak masti koji efikasno cilja na višak masnoće bez negativnih nuspojava povezanih sa hirurškim metodama. Zerona koristi istu hladnu lasersku tehnologiju koju je razvila Erchonia i koja je sposobna da rastvori masnoću i dozvoli joj da postane znatno tečnija. Samim tim joj omogućava da se prirodnim putem, pomoću limfnog sistema šalje do jetre gde se sagori kao energija.

Ono što je jako bitno je da laser ne uništava masnu ćeliju i ne smanjuje broj masnih ćelija u telu, već ih samo prazni a to i jeste najvažnije za smanjenje obima i preoblikovanje tela.

Iako se ova tehnologija prvobitno koristila za pomoć u procedurama liposukcije, otkriveno je da je sam laserski tretman pomagao klijentima da smanje obim struka, bokova, butina, ruku, grudi, kolena i leđa, stvarajući celokupan efekat mršavljenja.

Svaka osoba moze da ima koristi od Zerona tretmana, ali naravno da rezultati mogu da se razlikuju, od prosečnih do drastičnih. Zerona laser cilja na područja sa kojih se masnoće teško gube bez obzira na uporne dijete i fizičku aktivnost a to su kod muškaraca najčešće regija abdomena (stomak), a kod žena stomak, bokovi, butine i ruke. Procedura traje minimum 6 tretmana i u proseku se gubi od 9 do 25cm u obimu. Sam tretman traje od 40min do sat vremena i potpuno je bezbolan. Takodje budući da je tretman u potpunosti neinvanzivan, odmah se vraćate svojim redovnim aktivnostima.

Zerona je odobrena od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove u SAD.

Najčešća pitanja

Zerona je hladni laser koji ciljano deluje na masne ćelije. Zerona rastvara masnoću tretirane regije i njen sadržaj prirodnim putem prelazi u limfotok, putuje do jetre gde se sagori u vidu energije.

Tretman Zerona laserom jeste jedan vid nehirurške liposukcije, s tom razlikom što je potpuno bezbolan i bez negativnih nus pojava koje mogu pratiti hiruršku liposukciju.

Zerona laser je jedini medicinski laser za mršavljenje koji poseduje sertifikat od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove SAD-a.

Iako kod upotrebe lasera nisu zabeležene bilo kakve neželjene reakcije, ipak se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, osobama sa pejsmejkerom kao i klijentima sa fotosezitivnom epilepsijom.
Da li postoje neka ograničenja za one koji imaju Zerona tretmane?

Ne postoje ograničenja, tretmani se mogu raditi do postizanja željenih rezultata.

Zerona laser se može raditi na svim delovima tela na kojima ima nakupljenih masnoća i gde je potrebno smanjiti obim (struk, bokovi, noge, ruke, kolena, ledja, grudi).

Nakon pregleda od strane našeg stručnog osoblja, udobno se smestite. Dok ležite na leđima ili stomaku, tretiraju se oblasti sa kojih želite da redukujete masnoće.

Da, tretman je apsolutno bezbedan, što potvrdjuju sertifikati.

U zavisnosti od praćenja uputstava, rezultati mogu da se razlikuju od prosečnih do drastičnih.

Da, dijabetes nije kontraidikovan za korišćenje Zerona lasera.

Dužina trajanja efekta Zerona lasera je vrlo individualna i zavisi od navika klijenata i pridržavanja uputstava nakon završetka serije tretmana.

Najčešće se tretmani Zerona laserom rade u seriji, 2-3 tretmana nedeljno.

Može, ali samo ukoliko se prestalo i sa dojenjem bebe.

Najbolji efekti se postižu ukoliko se poštuju preporuke u toku trajanja serije tretmana. Muškarci najviše izgube u obimu stomaka, dok se kod žena najbolji rezultati vide u obimu stomaka i bokova.