Mesoestetic je vodeći brend u oblasti medicinske kozmetike koji predstavlja širok spektar specijalizovanih i visoko efikasnih proizvoda koji proizilaze iz čvrste posvećenosti brenda u istraživanju, razvoju i inovacijama.
Mesoestetic je španska farmaceutska kuca i nudi proizvode vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju stroge kontrole kvaliteta i sigurnosti čiji su rezultati naučno dokazani. Vodeći je lider u više od 80 država u svetu, kako za preparate za dermatologe, tako i za profesionalne salone i za kućnu upotrebu.

MEZOTERAPIJA (DERMAPEN)

Mezoterapija je minimalno invazivna anti-age metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidanti i ostale koži neophodne aktivne supstance ubrizgavaju u kožu. Dermapen je unapređena metoda mezoterapije, ovaj revolucionarni uređaj uz pomoć mikroiglica pravi mikrotraume na koži, čime se postiže bolja apsorpcija aktivnih supstanci i poboljšava aktivnost ćelija koje su zadužene za stvaranje kolagena i elastina. Tretman je pogodan za ublažavanje finih linija i dubokih bora, otklanjanje hiperpigmentacija, redukovanje proširenih pora, strija i ožiljaka.

POGLEDAJ CENOVNIK

DERMAMELAN I COSMELAN

Melanin je pigment koji se prirodno nalazi u koži, kosi i očima gde je ravnomerno raspoređen. Pod uticajem faktora kao što su izlaganje suncu, toplota, hormoni ili nakon povrede dolazi do poremećaja distribucije pigmenta melanina i samim tim do nastanka neujednačenog tena, pega i fleka. Dermamelan i cosmelan tretmani su jedini profesionalni tretmani koji rešavaju problem hiperpigmentacija u samo jednom tretmanu tako što otklanjaju hiperpigmentacije, a takođe regulišu ponovnu produkciju melanina. Pored svog prvobitnog dejstva na hiperpigmentacije, ovim hemijskim pilingom postižemo i snažan anti-age efekat.

GLOBAL EYECON

Global eyecon je profesionalan tretman namenjen tretiranju područja oko očiju. Stres, nedostatak sna i alkohol su neki od uzroka nastanka tamnih kolutova oko očiju i podočnjaka. Tokom godina dolazi do opadanja turgora kože i elastičnosti i samim tim do nastanka bora, izraženijih linija, tamnih kolutova oko očiju i opuštenosti kapaka. Global eyecon je profesionalan metod borbe protiv višestrukih nepravilnosti područja oko očiju. Tretman podrazumeva kombinaciju hemijskog pilinga i mezoterapije namenjen osetljivom području oko očiju. Nakon serije od 3 tretmana koža je vidno glađa, zategnutija, svetlija i redukovane su bore, podočnjaci i tamni kolutovi oko očiju.

POGLEDAJ CENOVNIK

HEMIJSKI PILINZI

Hemijski pilinzi su preparati koji izazivaju hemijsku ablaciju određenih slojeva kože, dovode do upale epiderma i derma, nakon čega se pospešuje regeneracija i samim tim koža postaje ujednačenija i zategnutija. Koriste se kako bi poboljšali strukturu kože i otklonili probleme kao što su fine linije i bore, proširene pore, hiperpigmentacije, srednji do jaki oblici akni i ožiljci od akni. Mesoestetic u ponudi ima širok spektar hemijskih pilinga od vrlo blagih površinskih pilinga lica, do izuzetno dubokih pilinga, u zavisnosti od tipa, stanja i problematike vrši se izbor hemijskog pilinga, kojim se postižu željeni efikasni rezultati.

POGLEDAJ CENOVNIK

ACNELAN

Akne (Acne Vulgaris) je hronična bolest sa velikom prevalencom i multifaktorijalnom etiologijom. Akne su najzastupljenije kod adolescenata, ali se ovaj problem neretko javlja i kasnije tokom života. Najčešće se javljaju na licu, dekolteu, gornjem delu leđa i nadlakticama, uglavnom su karakterističnog izgleda, ukoliko se pravilno ne tretiraju može doći do stvaranja hiperpigmentacija i ožiljaka. Mogu uticati na kvalitet života i emocionalno stanje. Inovativno rešenje Acnelan tretman za aknoznu kožu u kombinaciji sa proizvodima za kućnu negu utiče na različite faktore nastanka bolesti, efikasno kontrolisanje simptoma nastanka akni i ublažavanje posledica. Aknelan profesionalni tretman namenjen je koži sklonoj aknama i seboroičnoj koži. Inovativna zaštićena formula m.acne complex, sadrži salicilnu kiselinu, mandeličnu kiselinu i natrijum lapargilat, koji sinergistički efikasno deluju na ublažavanje akni i posledica koje one mogu ostaviti na koži.

POGLEDAJ CENOVNIK

POZOVITE NAS I ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE VEĆ SADA!