EMERALD LASER

Najnoviji svetski laser za mršavljenje

Zerona laser najnovije generacije – Emerald laser je neinvazivni hladni laser koji na kožu emituje zelene zrake koji tope masne naslage smanjujući time obim željenog dela tela na potpuno neinvanzivan, siguran i bezbolan način.

Tretmanom se emulgira masno tkivo i oslobađa višak masnih materijala u međućelijski prostor. Tretman se sprovodi na ciljanim područjima kao što su stomak ili butine, ali se uspešno mogu tretirati i ruke, leđa, vrat, zglobovi ili grudi. Laser deluje sa 10 laserskih zraka koji tope masne naslage i oblikuju telo. Moguće je tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu. Emerald većim brojem laserskih zraka, u kratkom vremenskom roku, vrši najbržu redukciju masnih stanica.

Ono što je jako bitno je da laser ne uništava masnu ćeliju i ne smanjuje broj masnih ćelija u telu, već ih samo prazni a to i jeste najvažnije za smanjenje obima i preoblikovanje tela.

S obzirom da je reč o hladnom laseru vrhunskih performansi sam tretman je potpuno ugodan, nema osećaja nelagode ili bola, a po završetku tretmana možete se vratiti uobičajenim aktivnostima.
Ukoliko vas muči višak masnih naslaga na nekom delu tela tretman hladnim Emerald laserom je pravi tretman za vas.

Emerald laser je odobren od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove u SAD.

Najčešća pitanja

Emerald laser je neinvazivni hladni laser koji na kožu emituje zelene zrake koji tope masne naslage smanjujući time obim željenog dela tela na potpuno neinvanzivan, siguran i bezbolan način.

Laser deluje sa 10 laserskih zraka koji tope masne naslage i oblikuju telo. Tretmanom se emulgira masno tkivo i oslobađa višak masnih materijala u međućelijski prostor.

Potpuno!

Tretman se sprovodi na ciljanim područjima kao što su stomak ili butine, ali se uspešno mogu tretirati i ruke, leđa, vrat, zglobovi ili grudi.

Moguće je tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu.

Nakon tretmana nike potreban oporavak i odmah se možete vratiti vašim uobičajnim aktivnostima.

Ne postoje kontraindikacije za korišćenje Emerald lasera.

Ne. Proces tretmana je u potpunosti neinvazivan i zasigurno nema nuspojava osim gubitka centimetara i masnoća.

Rezultati nakon Emerald lasera su individualni i možete izgubiti do 30cm u obimu!

Ne postoji ograničenje u broju tretmana. Najbolji rezultati se postižu nakon 6 – 12 tretmana.

Rezultati se mogu videti već nakon prvog tretmana.

Emerald laser je odobren od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove u SAD.