zerona Laser

pogledaj cenovnik

Zerona je prvi neinvazivni laser za gubitak masti koji efikasno cilja na višak masnoće bez negativnih nuspojava povezanih sa hirurškim metodama. Zerona koristi istu hladnu lasersku tehnologiju koju je razvila Erchonia i koja je sposobna da rastvori masnoću i dozvoli joj da postane znatno tečnija. Samim tim joj omogućava da se prirodnim putem, pomoću limfnog sistema šalje do jetre gde se sagori kao energija.

Ono što je jako bitno je da laser ne uništava masnu ćeliju i ne smanjuje broj masnih ćelija u telu, već ih samo prazni a to i jeste najvažnije za smanjenje obima i preoblikovanje tela.

Iako se ova tehnologija prvobitno koristila za pomoć u procedurama liposukcije, otkriveno je da je sam laserski tretman pomagao klijentima da smanje obim struka, bokova, butina, ruku, grudi, kolena i leđa, stvarajući celokupan efekat mršavljenja.

Svaka osoba moze da ima koristi od Zerona tretmana, ali naravno da rezultati mogu da se razlikuju, od prosečnih do drastičnih. Zerona laser cilja na područja sa kojih se masnoće teško gube bez obzira na uporne dijete i fizičku aktivnost a to su kod muškaraca najčešće regija abdomena (stomak), a kod žena stomak, bokovi, butine i ruke. Procedura traje minimum 6 tretmana i u proseku se gubi od 9 do 25cm u obimu. Sam tretman traje od 40min do sat vremena i potpuno je bezbolan. Takodje budući da je tretman u potpunosti neinvanzivan, odmah se vraćate svojim redovnim aktivnostima.

Zerona je odobrena od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove u SAD.

POZOVITE NAS I ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE VEĆ SADA!