Forlle’d kozmetički proizvodi su jedini proizvodi za negu kože kod kojih se primenom najsavremenije tehnologije i rešenja, za koja je dodeljena Nobelova nagrada, postižu najbolji rezultati i najdelotvorniji anti-ageing efekti,  odlažu hronološko i fotostarenje kože na neinvazivan način.

PLATINUM TRETMAN

Tretman na bazi platine ima antioksidantno dejstvo i sprečava fotostarenje kože. Kontroliše meha nizme pigmentacije i sprečava stvaranje staračkih fleka, ima efekat detoksikacije i deluje protivupalno, eliminiše znake oksidativnog stresa i štiti kožu od svih oblika slobodnih radikala.

pogledaj cenovnik

ANTI-AGE TRETMAN

Anti-age tretmanom sprečava se većina promena na koži koje se vezuju za proces starenja, poboljšavaju se metabolizam kože i mikrocirkulacija, bolje definišu konture lica i popravlja hormonski status. Kompletnom serijom tretmana peglaju se pliće bore, ponovo uspostavlja balans vlage u koži i poboljšavaju tekstura i struktura kože.

pogledaj cenovnik

TRETMAN ZA HIDRATACIJU

Ovaj osnovni tretman sprečava dehidrataciju i održava optimalni balans vlage u koži. Ublažava blagi osećaj suvoće i zatezanja, obnavlja zaštitni sloj kože i ima efekat blage biostimulacije obnavljanja ćelija. Serije tretmana održavaju odgovarajući nivo hidriranosti kože i sprečavaju pojavu plićih i dubljih bora.

INTENTZIVNA STIMULACIJA SINTEZE KOLAGENA

Ovim tretmanom se postiže kompletan efekat podmlađivanja istanjene kože sa izraženim znacima ptoze – opuštanja usled dejstva sile gravitacije i brojnim dubokim borama. Kompletnom serijom tretmana stimuliše se sinteza novih vlakana kolagena i istovremeno štite postojeća vlakna kolagena, pospešuju se disanje ćelija i ćelijski metabolizam, poboljšava turgor kože i popunjavaju bore.

pogledaj cenovnik

SNAŽNA ANTIOKSIDATIVNA ZAŠTITA

Ovim tretmanom se kod oslabljene kože, kože bez sjaja i kože izložene stresu u uslovima života u gradu postižu snažna antioksidativna zaštita, dezinfekcija i efekat sušenja. Sprečava i ublažava hiperpigmentaciju i dubinski hidrira kožu. Jednim tretmanom može se postići efekat „instant” blistavog tena za specijalne prilike („party look”), kao i efekat liftinga. Kompletna serija tretmana pojačava efekte različitih tretmana za podmlađivanje, uključujući tretmane laserom.

TRETMAN ZA MUŠKARCE

Ovaj tretman je naročito osmišljen da zadovolji osnovne potrebe muške kože. Hidrira i poboljšava metabolizam ćelija kože, dubinski je čisti i deluje antibakterijski, a istovremeno obnavlja strukturu epiderma i hidro lipidni film oštećen brijanjem..

pogledaj cenovnik